Набір ножів Xiaomi Huo Hou Nano Knife (5 pcs) HU0014
5 інструментів для будь-яких страв
Набір складається з кухарських ножиць і чотирьох ножів: ножа шеф-кухаря, традиційного китайського ножа цайдао, ножа-топірця для м'яса, і овочевого ножа.
Єдина конструкція леза і ручки
Лезо ножа проходить тривалий процес термообробки, для того, щоб придбати чудові ріжучі можливості. Ручка, приварена до леза, і інтегрована з ним в єдине ціле, дозволяє навіть в жирних руках контролювати ніж на 100%.
Дозвольте собі закохатися в готування
Досконала конструкція, найгостріше лезо і зручна ручка дозволяють закохатися в процес приготування їжі.
Відгуки користувачів
Набір ножів Huo Hou Martial Steel Knife
Набір Huo Hou Martial Steel Knife складається з чотирьох ножів і одних кухонних ножиць. Ножі виготовлені з високоякісної молібденово-ванадієвої сталі, причому ручка і лезо інтегровані в єдине ціле. Досконала конструкція, найгостріше лезо і зручна ручка дозволяють закохатися в процес приготування їжі.
Надтверда нержавіюча сталь
Ножі виготовлені з нержавіючої молібденово-ванадієвої сталі, що відрізняється високою стійкістю до корозії і здатністю дуже довго тримати заточку. Сталь виготовлена за стандартами DIN ( "Deutsches Institut für Normung" - Німецький інститут по стандартизації).Сталь, створена за стандартом DIN, відрізняється незвичайною зносостійкістю. Велика кількість трьох рідкоземельних металів - хрому, молібдену і ванадію - значно підвищують корозійну стійкість стали, твердість, а значить і здатність тримати заточку. При цьому сталь залишається досить в'язкою, що дозволяє ножам бути не надто крихкими.
В ході виготовлення лез і ручок, ножі проходять більше 20 процесів, що включають лазерну різку, загартування і відпалювання та полірування.
Професійна термообробка, що не призводить до деформації лез
Лезо ножа проходить тривалий процес термообробки, для того, щоб надати йому чудові ріжучі можливості. Так, лезо проходить через 4 зони нагріву до температури 1050 °С, а потім, протягом 5 годин плавно "відпускається" до 50 °С, щоб зробити сталь однорідною і уникнути появи тріщин, і деформацій.V-подібна заточка для кращої нарізки
Лезо має V-подібну заточку, яка дозволяє максимально довго зберігати ріжучі якості ножа. Така технологія заточування, що включає заточку на лентошліфувальній машині під контролем лазерної техніки, відрізняється високою точністю, але при цьому наділяє заточені леза особливої родзинкою і душею.Електронний зварювальний апарат для безшовного з'єднання
Електронний зварювальний апарат, що представляє собою роботизовану руку, регулюючи зварювальний струм, швидкість зварювання, ширину шва, дозволяє домогтися практично безшовного з'єднання леза і ручі ножа. Після зварювання місця зварювання додатково поліруються для усунення будь-яких дефектів. Завдяки безшовній конструкції ніж набуває додаткової міцності, стає більш безпечним, легко чиститься і відрізняється гігієнічністю і красою.
Після шліфування ніж стає монолітним інструментом без гострих виступів і граней, а також з високою стійкістю до корозії.
Ергономічна та безпечна форма ручки
Дизайн ручки розроблений із залученням відомих кухарів, які працюють з ножами декілька годин на добу, і для яких дуже важливо, щоб руки не втомлювалися. Ручка з нержавіючої сталі має хорошу адгезію до шкіри, тому навіть в жирних руках ви завжди будете контролювати ніж на всі 100%. Маса і баланс ножа також наближені до ідеальних, тому робота з овочами, рибою, м'ясом тепер буде легкою і приємною.Лезо основного ножа має вигравірувані лунки, які дозволяють м'ясу і рибі не прилипати до поверхні ножа. Обмежувач між клинком і рукояттю, запобігає зісковзуванню пальців руки з рукоятки на лезо ножа.Універсальний китайський ніж-сокира цайдао
Традиційний китайський ніж, виконаний у формі кухонного топірця - цайдао в умілих руках може бути ножем, слайсером, м'ясорубкою, блендером, теркою і молотком для відбивання м'яса одночасно, а зворотна сторона ручки прекрасно впорається з роллю ступки для спецій! Він застосовується для оброблення м'яса, туш тварин, овочів, коренеплодів і т. д. Традиційний основний інструмент китайських кухарів. Довжина леза - 16.4 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17.Ніж для чищення овочів
Невеликий ніж, що має оптимальний розмір леза для очищення овочів і фруктів, нарізування невеликих шматочків. Клинок ідеальний для очищення і робіт, пов'язаних з вирізанням складних фігурок. Клинок має довжину 9 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17.Кухарські ножиці
Універсальні кухарські ножиці призначені для оброблення цілої тушки птиці, кролика або риби. З їх допомогою можна, роздрібнити кістки, відокремити певну частину тушки або плавники і хвости. Їх леза загнуті і витримують потужний натиск. Довжина леза 9 см. Сталь леза 30Cr13. Сталь ручки 10Сr17.Ніж-сокира для м'яса
Велике лезо ножа прекрасно підходить для рубки кісток, шматочків м'яса та риби, роботи з тушками птиці. Довжина леза становить 16.5 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17.Ніж шеф-кухаря
Ніж шеф-кухаря - ніж багатоцільового використання. Форма його клинка дозволяє розгойдувати ніж на обробній дошці і досягати точних розрізів. Основне призначення - шинкування овочів і нарізка м'яса. Обухом можна відбивати м'ясо. Довжина леза - 18 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17.Березова підставка
Ножі поставляються разом з березової підставкою, яка добре вбирає зайву вологу, а також не дозволяє розвиватися хвороботворним бактеріям на своїй поврехності.
Назва: | Набір ножів Huo Hou Martial Steel Knife |
Бренд: | Huo Hou |
Склад набору: | Китайський ніж-сокира цайдао. Довжина леза - 16.4 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17. Ніж для чищення овочів. Довжина леза - 9 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17. Кухарські ножиці. Довжина леза - 9 см. Сталь леза 30Cr13. Сталь ручки 10Сr17. Ніж-сокира для м'яса. Довжина леза - 16.5 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17. Ніж шеф-кухаря. Довжина леза - 18 см. Сталь леза 50Cr15MoV. Сталь ручки 10Сr17. |
Матеріал: | Нержавіюча сталь |
Колір: | Сріблястий |