Сковорода чавунна WOK Xiaomi Yi wu yi shi 32 см
Важка чавунна сковорода вок виконана в класичному китайському стилі - це напівкруглий посуд з двома ручками і кедрової кришкою. Дуже інтенсивний розігрів поверхні вока дозволяє готувати їжу при високих температурах і при цьому практично не використовувати рослинне масло.
Кілька хвилин на приготування їжі
Висока температура вока і розігріте масло дозволяють готувати їжу за лічені хвилини. А швидке обсмажування їжі в розпеченому маслі зберігає в продуктах свіжість, аромат і значну частину корисних властивостей.
Підходить для сучасних плит
Нижня частина вока, на відміну від традиційного китайського вока, має плоске дно, що дозволяє ставити його на сучасні газові або електричні плити. Вок підходить для газових, електричних і індукційних плит.
Відгуки користувачів
Залишити перший відгук :)Сковорода чавунна WOK Yi Wu Yi Shi 32 см
Важка чавунна сковорода вок виконана в класичному китайському стилі - це напівкруглий посуд з двома ручками і кедрової кришкою. Дуже інтенсивний розігрів поверхні вока дозволяє готувати їжу при високих температурах і при цьому практично не використовувати рослинне масло.
Швидке готування
Кілька хвилин на приготування їжі
Висока температура вока і розігріта олія дозволяють готувати їжу за лічені хвилини. Теплопровідність чавуну в 4 рази нижче, ніж в алюмінію, а це значить, що сковорода довше розігрівається, але при цьому довше і рівномірно розподіляє тепло по всій поверхні їжі. Швидке обсмажування їжі в розпеченому маслі зберігає в продуктах свіжість, аромат і значну частину корисних властивостей.
Ніякого пригоряння їжі
Немає синтетичного антипригарного покриття
У сучасному посуді найчастіше використовується антипригарне покриття, виготовлене з терефталатів і сполук фтору. При цьому таке покриття з часом приходить в непридатність, через що їжа починає пригорати, а з покриття виділяються токсичні речовини. У воку Yi Wu Yi Shi в якості антипригарного покриття виступає саме правильно зістарена з використанням рослинної олії чавунне покриття вока.
Літаюча їжа
Змусьте їжу парити над поверхнею вока
Однією з причин, по якій їжа на воку не пригорає, є те, що через сильний нагрів їжа виділяє пар, який служить ізолятором між їжею і металом, тобто їжа не пригорає до поверхні металу, оскільки постійно висить над нею. У фізиці це явище називається ефектом Лейденфроста. Температура вока в такому стані перевищує 250 градусів.
Натуральна кедрова кришка
Традиційний китайський дизайн
Здавна кедр використовувався для створення ванн, відер, горщиків, які з одного боку не гнилі, оскільки кедр містить безліч захисних речовин, з іншого боку захищали від опіків з-за поганої теплопровідності цього дерева. Тому кришка вока вручну виготовлена з натурального кедра. Плавні лінії і традиційний китайський стиль зроблять скороводу-вок родзинкою вашої кухні.
Зручне дно
Підходить для сучасних плит
Нижня частина вока, на відміну від традиційного китайського вока, має плоске дно, що дозволяє ставити його на сучасні газові або електричні плити. Незважаючи на змінений дизайн сковороди, якість готування залишається на високому рівні. Вок підходить для газових, електричних і індукційних плит.
Назва: | Сковорода чавунна WOK Yi Wu Yi Shi |
Бренд: | Yi wu yi shi |
Діаметр верхньої частини: | 32 см |
Діаметр дна: | 15 см |
Висота: | 10 см |
Маса: | 3.7 кг |
Об'єм: | 5.3 л |
Матеріал: | Чавун, кедр |