- 13.03.2018
- 1600
Хто не любить смаженого м'яса або картопельки, що золотиться від масла? Від такого блюда важко відмовитися, але на жаль, це нездорова їжа, яка може вести до проблем з травленням.
Навіть традиційна китайська кухня, в який часто використовується жарка, у зв'язку з новими тенденціями, змінюється. Повари віддають перевагу більш натуральними продуктами, без зайвої термічної обробки. Справжній смак овочів можна відчути, тільки якщо приготувати їх на пару. Парові овочі не потрібно сильно солити, що теж позитивно позначається на здоров'ї. Саме така кухня потрібна для офісних працівників - білих комірців, яки мало рухаються і перебувають в групі ризику по проблемах з травленням і серцево-судинним захворюванням.
Гарно приготоване на пару блюдо, крім свіжих та запашних інгредієнтів, вимагає зручної і гарної каструлі. Найкращий приклад - пароварка Yi Wu Yi Shi Jane два в одному.
Каструля-пароварка зроблена з нержавіючою сталі марки 304, а дно в неї тришарове, що забезпечує рівномірний і стійкий нагрів. Ви можете одночасно готувати дві страви - одне внизу, як у звичайний каструлі, та одну вгорі - на пару. Це дуже економить час.
Парові овочі відрізняються натуральним кольором, іноді до них можна додати трохи прянощів, але значно менше, ніж в таку само кількість смажених продуктів. Секрет смачних овочів на пару - зберегти їх натуральний смак, не перебиваючи його нічим.
До речі на пару готують не тільки овочі, але м'ясо курки, страви з фаршу, а також соєвий сир тофу та рибу. Іноді, щоб зробити блюдо смачним, достатньо додати лише пару ложок соєвого соусу і смак розкриється.
Хоча смажена картопля з куркою смачні, але вони не такі корисні, як зроблені на пару. Подбати про своє здоров'я - це не така вже і складна справа. Просто готуйте смачні страви в каструлі-пароварці Yi Wu Yi Shi Jane.