- 19.12.2017
- 2211
Ми звикли, що обробна дошка, яку ми кожен день використовуємо на своїй кухні, виконана з дерева або пластика. Тому, поки що, дане кухонне начиння, виконане з рисового лушпиння, вводить багатьох з нас в подив.
Мовляв, що це за матеріал, в чому його переваги в порівнянні з деревом і пластиком? Спробуємо стисло і по суті відповісти на ці питання.
По-перше, рисове лушпиння абсолютно екологічне.
По-друге, воно має деякий антибактеріальний ефект.
По-третє, воно відмінно протистоїть волозі, а значить, не пліснявіє, як його дерев'яний колега.
По-четверте, воно має непогану твердість.
Плюс, для того щоб дошка Suiyuan не ковзала по поверхні столу, вона оснащена спеціальними протиковзкими ніжками.
Як бачите, рисове лушпиння – це абсолютно актуальний і прийнятний матеріал для виготовлення обробних дощок. Вкрай важливо, що у дошки з рисового лушпиння є переваги над класичними дерев'яними і пластиковими дошками!
Адже для повсякденного приготування їжі важлива будь-яка «дрібниця», чи не так?