У чому переваги обробної дошки Suiyuan з рисового лушпиння?

  • 19.12.2017
  • 2130

Ми звикли, що обробна дошка, яку ми кожен день використовуємо на своїй кухні, виконана з дерева або пластика. Тому, поки що, дане кухонне начиння, виконане з рисового лушпиння, вводить багатьох з нас в подив.

Suiyuan доска из рисовой шелухи

Мовляв, що це за матеріал, в чому його переваги в порівнянні з деревом і пластиком? Спробуємо стисло і по суті відповісти на ці питання.

По-перше, рисове лушпиння абсолютно екологічне.

По-друге, воно має деякий антибактеріальний ефект.

По-третє, воно відмінно протистоїть волозі, а значить, не пліснявіє, як його дерев'яний колега.

По-четверте, воно має непогану твердість.

Плюс, для того щоб дошка Suiyuan не ковзала по поверхні столу, вона оснащена спеціальними протиковзкими ніжками.

Як бачите, рисове лушпиння – це абсолютно актуальний і прийнятний матеріал для виготовлення обробних дощок. Вкрай важливо, що у дошки з рисового лушпиння є переваги над класичними дерев'яними і пластиковими дошками!

Suiyuan разделочная доска

Адже для повсякденного приготування їжі важлива будь-яка «дрібниця», чи не так?